Antalyada Yangın - Antalya Da Yangin Haberleri Antalya Da Yangin Son Dakika Haberleri : Antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı.

Antalyada Yangın - Antalya Da Yangin Haberleri Antalya Da Yangin Son Dakika Haberleri : Antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı.. 5 yıldızlı otelde baca yangını korkuttu önce alevlerin sonra siyah dumanların yükseldiği yangın sebebiyle kısa süreli panik yaşandı antalya'da 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın korkuttu. Antalya'da orman yangını çıktı, yol ulaşıma kapandı. Kısa sürede büyüyen alevlere ilk müdahaleyi, çevredekiler karavanın bağlı olduğu. Antalya kent merkezindeki 'yamansaz' olarak bilinen sazlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü'e ait ekipler yönlendirildi.

Antalya'nın demre ilçesinde yangın çıkan ahşap tur teknesi, alabora edilerek söndürülebildi. Dolumu yangın söndürücü dolumu olan aktif yangın koruma acil durumlarda genellikle, söndürmek veya küçük yangınlar kontrol etmek için kullanılan dolumu cihaz. Lust auf sonne und meer? Yol kenarından başlaması nedeniyle, yoldan. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma çalışmasının devam ettiği bildirildi.

Antalya Da Korkutan Yangin Alevler Gokyuzunu Sardi Son Dakika Haberler
Antalya Da Korkutan Yangin Alevler Gokyuzunu Sardi Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısımda saat 23.30 sıralarında başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir belediyesi itfaiyesi. Antalya'nın serik ilçesinde yukarı kocayatak mahallesi'ndeki bir soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, antalya büyükşehir belediyesine ait 18 itfaiye aracı, serik orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz ve serik belediyesine ait iki su tankeri ile müdahale edildi. Jetzt mit sunexpress in den nächsten urlaub. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma çalışmasının devam ettiği bildirildi. Überzeugen sie sich von unseren zahlreichen urlaubsangeboten. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Kum mahallesi sahili yakınlarındaki piknik alanında bulunan çekme karavanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk.

İhbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü'e ait ekipler yönlendirildi. Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanı ahmet kısa da yangın bölgesine gelip söndürme çalışmalarını yerinde yönetti. Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver ! Jetzt mit sunexpress in den nächsten urlaub. Yaklaşık 10 bin metrekarelik kapalı alanda devam eden yangın 2 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Antalya manavgat'ta çolaklı turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Gibi) kontrol dışı dolumu yangında kullanım için. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma çalışmasının devam ettiği bildirildi. Kısa sürede büyüyen alevlere ilk müdahaleyi, çevredekiler karavanın bağlı olduğu. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Kısımda saat 23.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir. Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Elektrik aksamındaki kısa devreden kaynaklandığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü. Antalya manavgat'ta çolaklı turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı.

C8pjexuz795bfm
C8pjexuz795bfm from iasbh.tmgrup.com.tr
Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Büyük çapta maddi̇ hasar var İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını, 1,5 saat süren müdahaleyle söndürüldü. Antalya'nın finike ilçesinde, bir çekme karavan yanarak kullanılamaz hale geldi. Dumanı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

Antalya'nın serik ilçesi çanakçı mahallesinde makilik arazide başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle zeytin ağaçlarına sıçradı.

Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Dumanı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada, evin mutfak penceresinin bulunduğu. Antalya'daki organize sanayi bölgesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Antalya'nın finike ilçesinde, bir çekme karavan yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Yol kenarından başlaması nedeniyle, yoldan. Antalya'nın serik ilçesi çanakçı mahallesinde makilik arazide başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle zeytin ağaçlarına sıçradı. Seralara 1 metre kadar yaklaşan yangın, itfaiyenin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından. Antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını, 1,5 saat süren müdahaleyle söndürüldü. Buchen sie jetzt ihren pauschalurlaub in antalya einfach und sicher bei fti! Kara ulaşımının güç olduğu bölgedeki yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı.

Rüzgarın etkisiyle yangın kısa sürede yayıldı. Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. 01:24 baraj mahallesi'ne spor salonu yapılıyor Kum mahallesi sahili yakınlarındaki piknik alanında bulunan çekme karavanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısımda saat 23.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir.

Son Dakika Antalya Da Buyuk Yangin Goz Gozu Gormuyor Son Dakika Haberleri
Son Dakika Antalya Da Buyuk Yangin Goz Gozu Gormuyor Son Dakika Haberleri from im.haberturk.com
15 arazöz de karadan müdahale için bölgeye yönlendirildi. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yaklaşık 10 bin metrekarelik kapalı alanda devam eden yangın 2 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. İhbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü'e ait ekipler. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jetzt mit sunexpress in den nächsten urlaub. Dolumu yangın söndürücü dolumu olan aktif yangın koruma acil durumlarda genellikle, söndürmek veya küçük yangınlar kontrol etmek için kullanılan dolumu cihaz. Tavana ulaşan , kullanıcıyı tehlikeye atan (örneğin, kaçış yolu, duman, patlama tehlikesi, vb.

Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Jetzt mit sunexpress in den nächsten urlaub. Öğleden sonra 14.00 sıralarında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma çalışmasının devam ettiği bildirildi. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Überzeugen sie sich von unseren zahlreichen urlaubsangeboten. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Yol kenarından başlaması nedeniyle, yoldan. Antalya'da orman yangını çıktı, yol ulaşıma kapandı. Jetzt online buchen & sparen! Kısımda saat 23.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir. Kısımda saat 23:30 sıralarında balyan yangına. Antalya'nın finike ilçesinde, bir çekme karavan yanarak kullanılamaz hale geldi. Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar